Scholen

Welkom bij Racoon voor Scholen

Leon geeft les


Bij Racoon voor Scholen nemen we kinderen mee op een reis om zich te verbinden met de natuur, de gemeenschap en zichzelf.
Wij geloven dat kinderen van nature houden van de natuur en graag willen leren hoe ze daarin kunnen leven.
Door zelf te doen en te ervaren, ontdekken ze de wereld om hen heen.
Onze avontuurlijke en leerzame activiteiten zijn niet alleen leuk, maar ook essentieel voor een gezonde fysieke, mentale, emotionele en sociale ontwikkeling.


Onze programma’s helpen kinderen om zelfvertrouwen op te bouwen, hun creativiteit te vergroten, kritisch en oplossingsgericht te denken en zelfstandiger te worden. Racoon zet zich al jaren in voor uitdagend natuuronderwijs dat buiten leuker en spannender maakt dan binnen!

Waarom Racoon voor Scholen?

  • Onvergetelijke Ervaringen: Onze instructeurs delen hun eigen ervaringen en verhalen, waardoor activiteiten meer betekenis krijgen en langdurig bijblijven.
  • Veiligheid Voorop: We creëren een veilige omgeving met duidelijke instructies en schatten kinderen in op hun vaardigheden en gemoedstoestand, zodat ze binnen veilige kaders kunnen spelen en ontdekken.
  • Uitdaging: Onze activiteiten vragen inspanning en kennis. Van werken met messen en zagen tot het afwisselen van inspanning en ontspanning, we begeleiden kinderen om buitengewone prestaties te leveren.
  • Kop en Staart: Elke activiteit heeft een logisch begin en einde. Bijvoorbeeld, we maken een kooktoestel en gebruiken het vervolgens om te koken. Dit zorgt voor een complete en bevredigende leerervaring.

Programma’s voor Scholen

We bieden diverse programma’s aan die kinderen op spectaculaire wijze de basiselementen van het leven in de natuur leren.
Onze natuur-lessen zijn fascinerend, leerzaam en vooral leuk, een gegarandeerd succes voor elk type leerling.
We kunnen maandelijks op school langskomen om alle klassen om beurten mee te nemen op avontuur.
Ook doen we grote projecten voor de hele school!

Geef kinderen de kans om van de natuur te houden voordat we ze vragen deze te redden.

Kies voor Racoon voor Scholen en laat kinderen de magie van de natuur ontdekken!

Loading