Fantastische zondagmiddag, familiedag geslaagd!

Fantastische zondagmiddag, familiedag geslaagd bij Racoon Survival!

Familiedag racoon survival vuur maken bushcraft Fantastische zondagmiddag!

Fantastische zondagmiddag, familiedag geslaagd!
Onlangs hebben we een leuke familiedag mogen verzorgen. Dit is een zeer geslaagde dag geworden!
Lees hieronder de review:


“Met 3 generaties hebben wij een fantastische zondagmiddag in het paradijs van Leon Bakker doorgebracht. Hij neemt je vanaf het eerste moment mee in zijn ongerepte wereld, waar de hectiek van alle dag ver weg is. Hij laat zien hoe je dicht bij de natuur kunt leven en hoe weinig je nodig hebt om te kunnen overleven. Aan een mes en touw heb je eigenlijk al genoeg. De kinderen luisteren vol interesse naar zijn spannende survivalverhalen en doen enthousiast mee met allerlei overlevingsopdrachten, zoals vuur maken, hout snijden en een simpele tent opzetten. Wat je allemaal kunt doen met planten als brandnetel (soep maken), dovenetel (thee zetten, heerlijk!) of weegbree (geneeskrachtig). Een workshop in het bos van Leon is een absolute aanrader voor jong en oud. Grootste compliment kreeg hij van kleinzoon Taeke, die bij vertrek zei: “Ik zou wel een week met jou hier willen zijn”.”
Anneke Tromp

Bekijk de Google review hier.

Familiedag racoon survival vuur maken bushcraft Fantastische zondagmiddag!
Familiedag racoon survival vuur maken bushcraft Fantastische zondagmiddag!

Wil je ook zo’n fantastische familiedag?

Tijd voor jezelf en tijd voor je (klein)kind(eren)! Samen ervaren hoe het is om als familie in de natuur te leven. Samen nieuwe ervaringen opdoen waarbij het kind van de ouder kan leren en andersom. Meer waardering voor elkaar krijgen en elkaars talenten en eigenschappen optimaal leren te benutten.

Leren leven in de natuur, leren vuur maken, met een mes werken, diersporen herkennen en nog veel meer. Nieuwe dingen ontdekken met je zoon of dochter, Even ontspannen, los van alle elektronica om ons heen.

Klik op de onderstaande button voor meer informatie!

Loading