Survival School.

“We zijn zo graag in de natuur omdat deze geen mening over ons heeft”


Hou jij ervan om buiten te zijn? Om in de natuur te spelen en een echte survival expert worden? Wil je graag nieuwe dingen leren? Ben jij tussen de 6 en 12 jaar? Dan is de Racoon Survival School echt iets voor jou!“Elke wandeling in de natuur levert meer op dan we zoeken”


In 10 lessen, verspreid over zes maanden, leer jij van alles over de natuur.
Je leert diverse survivaltechnieken zoals vuur maken, water zuiveren en shelters (schuilplaatsen) maken. Maar ook besteden we veel aandacht aan het bewust worden en trainen van de zintuigen. Je leert hoe je jouw zintuigen kan ontwikkelen, herkennen en toepassen. Dit is niet alleen handig in het bos maar ook in het dagelijkse leven buiten het bos! Ook leer je hoe je de natuur kan gebruiken om je creativiteit te uiten.
De lessen worden gegeven op een speelse interactieve wijze en worden op de groep en het weer afgestemd.


“Natuur helpt het aanpassingsvermogen ontwikkelen”


Tijdens de open dag kunnen ouders en kinderen kennis met ons maken en onze werkwijze bekijken. Als de Survivalschool u iets lijkt voor uw zoon of dochter, dan nodig ik u en uw kind uit voor een gesprek waarin alle vragen gesteld kunnen worden. Als we een wederzijds juist gevoel hebben, dan kan uw kind deelnemen aan de Racoon Survival School.

Open Dag

Meld je nu aan voor de open dag op 14 maart!

Aanmelden