Familiekamp avontuur.

3 dagen samen met je (klein)kind of kinderen als familie LEVEN in de natuur

Tijd voor jezelf en tijd voor je kind! Samen ervaren hoe het is om als familie in de natuur te leven. Samen nieuwe ervaringen opdoen waarbij het kind van de ouder kan leren en andersom. Meer waardering voor elkaar krijgen en elkaars talenten en eigenschappen optimaal leren te benutten.

Welk kind wil nou niet leren leven in de natuur, leren vuur maken, met een mes werken, diersporen leren herkennen en nog veel meer. Welke ouder wil dit nou niet samen met en aan zijn zoon of dochter leren. Even ontspannen en los van alle elektronica om ons heen.

Wanneer?

  • 23, 24 en 25 september 2022

Van vrijdagmiddag 18.00 uur tot en met zondagmiddag 16.00 uur.

in samenwerking met Egon Bloem van Boskinderen

Wat?

De lessen zijn speciaal ontworpen om de band tussen ouder en kind en het familie gevoel te versterken. Een manier van leven die we vele eeuwen geleefd hebben.

Het survival weekend bevat de basistechnieken van survival, bewustzijn van de natuur en het herkennen van dierensporen. We zullende basis van hetgenezenvan de aarde leren en hoe slechts één simpele handeling voor zowel jong als oud een enorme ring van positieve verandering kanvoortbrengen.We gaan leren over mes, vuur en algemene survival veiligheid en een heleboel vaardigheden die ouder en kind hun hele leven bij blijven.

Waar?

Het familiekamp wordt gegeven op locatie “het bos roept” in het Robbenoordsebos Slootdorp. Hierdoor hebben we wel beschikking tot verwarmd douche/toilet een houtvuurverwarmde tipi en de kas. Maar zijn we toch helemaal in het bos.

Eten

Voor het avondeten en voldoende drinken en fruit wordt gezorgd. Maaltijden zijn vegetarisch en zoveel mogelijk biologisch.

Kosten

  • (Groot) Ouder & Kind: € 250,-
  • Extra Kind € 100,-
  • Extra (Groot)Ouder € 100,-

Na aanmelding ontvang je van ons een paklijst. Hierin staan de spullen die je mee moet nemen.

Wil je je aanmelden of heb je een vraag?

Stuur een e-mail naar info@racoonsurvival of vul ons contactformulier in.

Aanmelden?

Meld je nu aan voor het familieweekend avontuur!

Inschrijven