Racoon Buscraft&survival

Nieuws

Workshop Foto 01
Workshop Foto 02
Workshop Foto 03

H&S Instructeur

Geschreven door: Leon Bakker | datum: 2012-10-18 12:33:14

22 september tot 10 oktober ben ik voor de opleiding "Canadian Survival & Woodstravel Instructor in Canada". Wanneer ik terug ben zal ik allle e-mails z.s.m. beantwoorden.eyerh

Afgelopen juni rondde Leon

Afgelopen juni rondde Leon zijn opleiding Hike&Survival instructeur af. Tijdens deze cursus kwamen alle aspecten aan bod waarmee gewerkt wordt tijdens Hike&Survival. Aspecten die aan bod kwamen waren onder andere het navigeren, (dier)sporen, vallen en strikken, flora en fauna en nog veel meer. In het kader van deze opleiding was Leon actief in verschillende soorten terrein, in zomer en winter! Een opleiding die een erg waardevolle toevoeging was op de jarenlange ervaring van Leon. Het volgen van dergelijke cursussen en opleidingen maakt deel uit van het continue proces om de kwaliteit van de activiteiten van Racoon te verbeteren.Afgelopen juni rondde Leon zijn opleiding Hike&Survival instructeur af. Tijdens deze cursus kwamen alle aspecten aan bod waarmee gewerkt wordt tijdens Hike&Survival. Aspecten die aan bod kwamen waren onder andere het navigeren, (dier)sporen, vallen en strikken, flora en fauna en nog veel meer. In het kader van deze opleiding was Leon actief in verschillende soorten terrein, in zomer en winter! Een opleiding die een erg waardevolle toevoeging was op de jarenlange ervaring van Leon. Het volgen van dergelijke cursussen en opleidingen maakt deel uit van het continue proces om de kwaliteit van de activiteiten van Racoon te verbeteren.

  

zijn opleiding Hike&Survival instructeur af. Tijdens deze cursus kwamen alle aspecten aan bod waarmee gewerkt wordt tijdens Hike&Survival. Aspecten die aan bod kwamen waren onder andere het navigeren, (dier)sporen, vallen en strikken, flora en fauna en nog veel meer. In het kader van deze opleiding was Leon actief in verschillende soorten terrein, in zomer en winter! Een opleiding die een erg waardevolle toevoeging was op de jarenlange ervaring van Leon. Het volgen van dergelijke cursussen en opleidingen maakt deel uit van het continue proces om de kwaliteit van de activiteiten van Racoon te verbeteren.