Racoon Buscraft&survival

Nieuws

Workshop Foto 01
Workshop Foto 02
Workshop Foto 03

Voltooide CSWI opleiding

Geschreven door: | datum: 2012-11-02 20:36:37

11 Oktober rondde Leon zijn opleiding Canadian Woodstravel and Survival Instructor level 1 af in Canada. De opleiding vond  gedeeltelijk plaats in Nederland en in de provincie Alberta in en om Banff, Yoho en Jasper National park. Tijdens deze opleiding werden alle onderdelen van Survival  getraind en geëxamineerd in de wildernis van Canada. In de opleiding werd veel aandacht besteed aan flora, fauna en de natuurlijke processen waardoor landschappen gevormd worden.  

Wilderness First Aid en Rope Rescue zijn de onderdelen van de opleiding die door Inroads Mountain Sports Ltd gegeven worden.

Hoewel deze opleiding zicht voornamelijk richt op de Canadese Wildernis is het een uitstekende voorbereiding om deelnemers in andere wildernisgebieden te kunnen begeleiden. Het geeft veel bagage om deelnemers niet alleen een veilige maar ook leuke en leerzame tijd in de natuur te bezorgen!

Ook heeft Leon het IGA (Interpretive Guides Association) examen gehaald.  Deze opleiding geeft verdieping in de kennis over Canada en de parken in het bijzonder. Alleen gidsen die dit examen hebben gehaald mogen in de parken van de rocky mountains gidsen.

Klik hier om een beter beeld te krijgen van wat de opleiding inhoudt.